سومین برد در کاپ آسیا/ صعود بسکتبال زنان به نیمه نهایی به عنوان صدرنشین قتل مادر به دست پسر در خرم‌دره/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعتعکس تزئینی است وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر در منطقه امیریه شاهرود سه الهلالی در فهرست النصر! فواید یک میوه خوش طعم تابستانی / از بهبود بینایی تا کاهش التهاب حریق در مجتمع مسکونی ۶۰ واحدی در پاسدار گمنام/ سه خودرو در آتش سوخت آتش‌سوزی یک کارگاه مبل‌سازی در کرج مهار شد آخرین جزئیات از انفجار در قم و وضعیت مصدومان زلزله‌ای به بزرگی ۶.۹ ریشتر استان مالوکو اندونزی را لرزاند نقل و انتقالات لیگ بیست و پنجم / آرش رضاوند دو ساله به سپاهان پیوست قهرمان جام جهانی دیگر به سپاهان برنمی‌گردد تصاویر / صفحه نخست روزنامه‌های صبح دوشنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۴ چلسی با غلبه بر پاری‌سن‌ژرمن قهرمان جام‌جهانی باشگاه‌ها شد اهدای مدال فینال جام جهانی باشگاه‌ها به علیرضا فغانی توسط ترامپ + فیلم پایان داستان جذاب لبران و لیکرز/ پادشاه رفتنی شد

تعیین تکلیف تعطیلی مدارس در روز سوم اسفند

سخنگوی آموزش و پرورش شهر تهران توضیحاتی درباره وضعیت تعطیلی مدارس در فردای انتخابات شنبه سوم اسفند ارائه داد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۳ - ۰۱ اسفند ۱۳۹۸ - 2020 February 20
کد خبر: ۳۶۴۶۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ مسعود ثقفی در پاسخ به این پرسش که آیا وضعیت تعطیلی مدارس در فردای انتخابات روز شنبه سوم اسفند را امروز یا فردا اعلام خواهید کرد، گفت: برای اعلام وضعیت تعطیلی مدارس در روز شنبه سوم اسفند نیاز به بررسی وضعیت مدارسی داریم که پایگاه‌های اخذ رأی هستند.

 

وی افزود:‌ در یک هزار و 800 مدرسه تهران حدود 2 هزار صندوق رأی برای برپایی انتخابات در حال آماده سازی است، ممکن است کار شمارش آرا در تعدادی از پایگاه‌های اخذ رأی که از میان مدارس هستند در همان شب انتخابات به پایان برسد.

 

سخنگوی آموزش و پرورش شهر تهران گفت: با این وجود اگر کار شمارش آراء طولانی شود و نیاز به زمان بیشتری باشد مدارس روز شنبه سوم اسفند تعطیل خواهند شد و در غیراین صورت مدارس روز شنبه دایر خواهند بود.

 

ثقفی یادآور شد: برای تصمیم‌گیری درباره تعطیلی روز شنبه نیاز به بررسی وضعیت مدارسی داریم که پایگاه‌های اخذ رأی هستند و نتیجه نهایی بعدازظهر روز جمعه به مردم اطلاع‌رسانی خواهد شد.

 

60 درصد مدارس "70 هزار مدرسه" شعب اخذ رأی

 علیرضا کاظمی معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش‌وپرورش نیز با اشاره به اینکه این وزارتخانه در دو  عرصه به وزارت کشور برای برگزاری انتخابات کمک می‌کند، نخست تأمین نیروی انسانی برای برگزاری انتخابات، معلمان و مدارس در سراسر کشور یکی از ارکان مهم برگزاری انتخابات هستند، معلمان در اداره شعبه‌های اخذ رأی به عنوان عوامل اجرایی فعالیت می‌کنند و 70 درصد فرهنگیان در این باره مشارکت دارند همچنین به شورای نگهبان در بحث نظارت بر انتخابات کمک می‌کنند و بیشترین همکاری در بحث نظارت بر انتخابات از سوی فرهنگیان است.

 

کاظمی با اشاره به اینکه بخش دوم کمک آموزش‌و پرورش در برگزاری انتخابات ارائه امکانات و تجهیزات است، متذکر شد: از طریق در اختیار گذاشتن مدارس و تجهیزات برای برگزاری انتخابات به وزارت کشور کمک می‌کنیم.

 

به گفته وی 60 درصد مدارس شعب اخذ رأی هستند که حدود 70 هزار مدرسه در کل کشور می‌شود.

 

منبع: تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار